Lien Joossens

Lien startte 30 jaar geleden de praktijk op en werkte intussen mee aan tal van gezondheidsprojecten en opmaak van draaiboeken (Eetexpert). Ze is als docente verbonden aan de hogeschool Vives in Brugge en mede-auteur van het boek “Mijn kind eet gezond” (Manteau).

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in de begeleiding van jongeren en volwassenen met eetstoornissen.

Petra Schoonbaert

Petra was 15 jaar als diëtiste werkzaam in het OLV-ziekenhuis in Aalst tot ze in 2003 deel kon uitmaken van diëtistenteam Lien Joossens. Ze behaalde het postgraduaat diabeteseducator en neemt actief deel aan verscheidene bijscholingen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diabetes, ervaring met het laag-FODMAP dieet.

Lynn Van Acker

Lynn studeerde kleuteronderwijs en schoolde haar daarna om tot diëtist. Als diëtist-diabeteseducator werkt ze in het AZ Sint-Jan Brugge. Maar ook in onze praktijk geeft ze graag advies en educatie omtrent diabetes en insulineresistentie.

Daarnaast heeft Lynn ook een bijzondere interesse voor vrouwen met PCOS, vrouwen met een zwangerschapswens of tijdens hun zwangerschap en kinderen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in diabetes en vrouwen met PCOS.
Ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassenen met obesitas.
Ervaring in het laag FODMAP-dieet.

Annelies Becu

Annelies schoolde zich recent om tot diëtiste. Tijdens haar stage deed ze ervaring op in onder andere het Zeepreventorium. Momenteel volgt ze nog de opleiding diabeteseducator en wenst ze zich nog verder te specialiseren in kinderen en jongeren.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Ervaring met overgewicht, obesitas en hypercholesterolemie. Bijzondere interesse in kinderen en jongeren.

Evy Declerck

Evy is master in de klinische psychologie. Ze is lid van Eetexpert en behaalde het diploma Voedingspsychologie aan de ACT-Academie. Daarnaast is ze werkzaam in een ziekenhuissetting. Evy is aangesloten bij de Psychologencommissie met erkenningsnummer 932118907.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met eetstoornissen en diverse eetproblemen, zoals overgewicht en emotioneel eten.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.